And we're off..

Van start.. spannend! Bijna een jaar voorbereiding; veel gebeurd, veel slapeloze nachten maar nog veel meer energie nu de eerste resultaten van mijn eindeloze lijst met dromen eindelijk zichtbaar zijn.. We're off!

Ik ben echt gek op leggings. Je kunt ze écht overal bij combineren; jurkjes, rokjes, iets langere truien, blousen en shirts.. noem maar op. Eigelijk zijn leggings nét broeken alleen dan ietsje fijner. Ze zijn multifunctioneel; draagbaar in alle seizoenen en - niet onbelangijk - ze zitten een stuk lekkerder.

Ik ben zelf 1 meter 80. En steeds als ik een nieuwe [of gewoon een andere] legging wilde, moest ik vreselijk zoeken naar modellen die lang genoeg waren voor mijn lange benen.. Net als bij een broek is het zo armoedig als een legging net boven je schoenen 'stopt'. Op slot had ik één merk gevonden die slobberleggings verkocht. Maar waar ze misschien voor een ander slobberden, waren ze voor mij perfect qua lengte!

Dus ik blij en meteen alle beschikbare effen kleuren inslaan, en steeds de kleuren weer met kleurwasmiddel updaten zodat ze niet vaal werden. Werkte goed, alleen op slot wilde ik ook wel eens een legging met printje of een een legging van een andere stof.. Helaas, niet te vinden. En de slobberlegging bestond na 2 jaar inmiddels ook niet meer.

Op dat moment ontstond mijn bedrijfsidee. Want zeg nou zelf; waarom zou eenderde van de Nederlandse vrouw mis moeten grijpen in leuke, hippe maar vooral lange leggings omdat zij is gezegend met mooie lange benen?


Mijn eerste collectie bestaat uit een reeks van vier basiskleuren van fijn passende stof. Ze zitten echt superfijn en zijn - heel belangrijk - gegarandeerd lang!

See ya!

Reacties

 1. Fabienne Fabienne

  Nu ik wil proberen uit te leggen wat ik bedoel met stevigere taillebanden merk ik hoe ontzettend lastig dat is in woorden haha. Misschien als je een adres hebt kan ik je een oude legging opsturen van venducci die hadden goede taillebanden maar geen goede lengte hihi het is ook altijd wat

 2. marion marion

  Vandaag 2 leggings thuis ontvangen, een zwarte en de slangenprint. Ik ben zo blij dat ik jullie site ontdekt heb, de leggings zitten super!! Ben zelf 1.89 en leef zo ongeveer op leggings, kan echt niet zonder. Nu nog een site waar ze mouwlengtes aanpassen :-).
  Graag tot de volgende keer!

 3. Lisa van langeleggings.nl Lisa van langeleggings.nl

  Fabienne, dank voor je complimenten! Ik ben blij dat je de lengte super vindt en ik je blij heb kunnen maken met mijn idee.
  Ik ben benieuwd wat je exact bedoelt met de stevigheid van de banden. Ik kan je wel vertellen dat de achterkant nog iets hoger komt vanaf maat M tot XXXL. Zodat je iets meer steun ervaart. Zou dit je wat meer stevigheid geven?

 4. Fabienne Fabienne

  De lengte van deze leggings is echt super! Een top idee om hiermee te beginnen ik ben zelf namelijk 1.89 m en sinds venducci failliet is is er geen fatsoenlijke legging meer te vinden. Het enige wat jammer is voor mij is dat deze taille banden nog niet stevig genoeg zijn voor mij als je hier nog wat mee kan zijn ze echt perfect!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Duurzaam geproduceerd in NL √ Niet goed? geld terug √ Gratis verzending vanaf 70 euro Verbergen