Back on track

  • Geplaatst op
  • Door Lisa
  • 0

Ik was het overzicht een beetje kwijt, een babytje erbij, verhuizen, maar zakelijk toch groeien, ontwerpen en produceren voor andere winkels.. hoe moest ik dat nou combineren..

Ik was het overzicht een beetje kwijt, een baby op komst, verhuizen, maar zakelijk toch groeien, ontwerpen en produceren voor andere winkels.. hoe moest ik dat nou combineren..


Zo'n anderhalf jaar geleden had ik het lastig als ondernemer. In de herfst en winter verkocht ik genoeg om te eten en mijn dagen te vullen en in de zomer moest ik een bijbaantje vanwege de blote benen temperatuur. Die zomers nam ik voor lief, maar in de herfst en winter was ik alleen maar bezig met inpakken en emails beantwoorden. Leuk maar tijd om te vernieuwen, verbeteren, simpelweg te ondernemen had ik amper.

En dan nog die financiële druk die boven mijn hoofd hing, hoe kan ik groeien als ik geen tijd heb om te ondernemen?

Heel eerlijk, Langeleggings.nl heeft een tijdje te koop gestaan. Ik dacht; als ik het verkoop heb ik alle tijd voor mijn 2 kindjes en zit ik financieel de eerste 2 jaar zonder zorgen.

 

Blijkbaar was dit niet mijn pad want corona kwam en de animo was summier. 

 

Voor mijn zwangerschapsverlof moest ik op zoek naar iemand die mij kon vervangen. Inge solliciteerde. Ik betaalde haar van mijn zwangerschapsuitkering [heel fijn!]. Tijdens mijn verlof kon ik thuis blijven, terwijl de winkel open bleef, hoe heerlijk! Al 3 weken na mijn bevalling zat ik alweer op mijn laptop marketing te ontwerpen. En na 5 weken was ik alweer collecties aan het ontwerpen. Alles vanuit huis terwijl Inge op kantoor de boel draaiende hield.

Dit was ideaal!

Inge bevalt zo goed dat ze nog steeds de dagelijkse werkzaamheden voor haar rekening neemt. Door de benedenverdieping in mijn pand te verhuren, kan ik haar betalen van die inkomsten. 

Ik heb hierdoor mijn handen vrij om te ontwerpen en te creëren, zowel de collecties als de marketing.

Ik heb weer energie, zit weer vol nieuwe ideeën en heb het overzicht en de spirit weer terug.

Ik moest blijkbaar even uit mijn dagelijkse gang van zaken om de oplossing te vinden,

Ik ga er weer voor!

Groetjes en fijne dag!

Lisa

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Duurzaam geproduceerd in NL √ Niet goed? geld terug √ Gratis verzending vanaf 70 euro Verbergen