Tips over hoe je online een panty koopt

In de winkel kun je aan de hand van staaltjes je panty uitkiezen.. de dikte, de gladheid, kleur.. maar hoe doe je dat wanneer je online een panty koopt? In dit artikel leg ik een paar basisprincipes uit, zodat het je in ieder geval helpt bij het maken van een keuze.

1. Wat is het verschil tussen een legging en een panty?
Een legging is zonder voetjes, een panty mét voeten

2. Wat wordt bij panty's bedoelt met 'denier'?
Denier is de eenheid die de fijnheid van een garen aangeeft. Hoe hoger het denier getal, hoe dikker de gebruikte draad. Hoe dunner de panty, hoe doorzichtiger/ transparanter de panty is.

3. Stel je wilt een transparante panty, zodat je benen door de panty heen schijnen. Welke neem je dan?
Kies dan voor een panty tussen de 8 en 20 denier.

4. Stel je wilt een middelmatige dichtheid. Zodat oneffenheden in je benen niet zichtbaar zijn maar de panty wel nog een beetje luchtig aandoet?
Kies dan voor een panty met denier 30 tot 40. 

5. Ga je liever voor een dichte dikke panty, waar je niets doorheen ziet en die lekker warm is maar wel een chique look heeft?
Ga dan voor een panty met een denier tussen de 60 en 100.

6. Verder kun je nog kiezen tussen mat, glans, patronen in de panty of andere varianten. Dit staat meestal beschreven bij productomschrijving.

7. Heb je nou lange en/of vollere benen?
In dat geval adviseer ik je een panty die 3D geweven is. 3D houdt o.a. in, dat er meer stretch in zit. De panty rekt dan zowel in de breedte als de lengte. Heb je confectiemaat S, maar wel lange benen? Dan gebruik je de stretch voor de lengte. Heb je juist de breedte én lengte nodig, dan gebruikt zo'n 3D geweven panty de stretch voor beide richtingen.

8. Mis je nog info? laat het me weten, dan vul ik het artikel aan.

 

Groet, Lisa van Langeleggings.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Duurzaam geproduceerd in NL √ Niet goed? geld terug √ Gratis verzending vanaf 70 euro Verbergen