Pfff.. even wat leuke inspiratie

Lekker die corona.. en het advies om thuis te blijven.. maar ik ben het alweer zat. Daarom wat tips om thuis te doen zodat je niet in een depri stemming beland maar de lente een beetje in huis haalt!

Jippie, het is vanaf vandaag lente! En dat betekent lekker weer, tijd voor nieuwe plannen en buiten uitjes, nieuwe seizoensproducten maar ook weer niet te heet. Heerlijk! Ik merk dat ik die hele corona al weer helemaal zat ben. En ik weiger om het mijn leven te laten beperken. Sta je er hetzelfde in? en wil je wat lente-tips om thuis wat leuke dingen te doen? Lees ze hier!

 

In de Karwei zeiden ze; 'jeetje, heb jij het ook zo druk online? hier loopt het storm!'
Nou, Langeleggings.nl heeft ook mega last van de coronacrisis. Mensen zitten zeker online, maar zijn in ieder geval niet hier aan het winkelen..  Dus daarom dacht ik; dan maar op een andere manier bezig zijn. Lees hier hoe ik mijn vrije tijd opvul:

 

  1.  Berg al winterspullen op [sjaals, wanten etc. ]

  2.  Bekijk de nieuwe voorjaarsproducten en probeer nieuwe voorjaarsrecepten uit

  3.  Bereid alvast je moestuin voor. Maart is perfect om hiermee te beginnen. Ik kweek zelf [achter het raam] nu basilicum, tomatenplanten, munt en paprikaplanten.


  4.  Maak je tuin lente-proef! Ik merk dat het onkruid alvast is begonnen met groeien. Nu is het nog klein dus makkelijk te wieden

  5.  Begin aan die behangklus. Ik vind het fijn als iets 'af' is. Jup, ik ben resultaatgericht. En wat werkt dan beter dan een muurtje verven of behangen!

  6.  Zet al je [oude] spullen op marktplaats of breng ze naar de boedelraad. Het ruimt op [in je huis en in je hoofd] en je maakt er iemand anders weer blij mee.

  7.  En last but not least; ruim je kledingkast op. Zo breng ik alle winter/herfstkleding die ik het hele seizoen niet aan heb gehad nu naar het leger des heils. En inventariseer ik wat nog draagbaar is voor de lente en leg dit vooraan in mijn kast. Ruimt weer op en schept overzicht!

Heb jij nog andere tips? Je kunt ze hieronder kwijt. Dan kunnen we elkaar een beetje inspireren!

 

Groet, Lisa van Langeleggings.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Duurzaam geproduceerd in NL √ Niet goed? geld terug √ Gratis verzending vanaf 70 euro Verbergen