van Madame Lisa naar MadameLiz

Madame Lisa wordt MadameLiz. Ik heb de naam van m'n label gewijzigd. Wat merken jullie hiervan? Het labeltje achterin de leggings en treggings is anders..

Toen ik besloot om m´n eigen label op te richten moest ik nog een naam bedenken voor m´n label. Ik haalde toen al m´n energie uit het creëren van nieuwe dingen.. vooral het opstarten vond ik het leukste. het conceptueel uitdenken van dingen.. een toenmalige collega noemde mij destijds wel eens 'Leonardo da vinci'. Waarom? Omdat Leonardo in de geschiedenisboeken bekend staat als een kunstenaar die vaak enthousiast aan een opdracht of nieuwe interesse begon maar dan heel vaak zijn begonnen werk niet afmaakte.

En ok.. dat heb ik ook wel eens.. zo heb ik al bijna alle sporten eens geprobeerd, ik heb een rits aan muziekinstrumenten thuis staan en er zijn weinig workshops die ik nooit heb gedaan..

Maar goed; een van Leonardo z'n grootste werken is natuurlijk de 'Mona Lisa'. En die heeft hij wel degelijk afgemaakt! Net zoals ik voor mijn concept Langeleggings.nl / eigen label ook altijd geweten heb dat dit een blijvertje zou zijn. Dus, de naam voor m´n label zou worden ´Mona Lisa´. Tot ik na enkele maanden er achter kwam dat ik vergeten was de URL te checken.. wat ik ook probeerde; alle webadressen met 'Mona Lisa' er in waren al gekocht.. vandaar dat ik dacht; dan maar de vertaling er van; Madame Lisa. Ook prima. Zo gezegd, zo gedaan..

Echter, nu.. anderhalf jaar verder, kom ik er achter dat het niet zo lekker bekt over de telefoon 'met Lisa van Madame Lisa'. 'wie?' hoor ik vaak.. teveel klemtonen dus.. daarnaast altijd wel een knagend gevoel gehouden want het was het tóch niet helemaal..

En toen onze dochter Lizzy vorig jaar werd geboren wist ik het al snel; het wordt MadameLiz Ik vind het mooi dat ik iets naar haar kan vernoemen.  Dus in plaats van een tattoo met haar naam lopen er straks honderden dames met haar naam in hun kleding. Maar daarnaast blijf ik mezelf er evengoed aan herinneren dat ik afmaak waar ik aan begin! ten minste.. zakelijk gezien dan ;)

Ik vond het wel een mooi verhaal om te delen.. groetjes!

 

Reacties

  1. Mariëtte van Merkerk Mariëtte van Merkerk

    Eindelijk een legging die de goede lengte heeft, en óók nog eens de breedte van de pijpen netjes op maat gemaakt, supergoede service!

  2. I Kuiper I Kuiper

    Madame Liz vind ik een chique naam welke uitstekend past bij de mooie hoogwaardige artikelen van lange leggings.nl

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Duurzaam geproduceerd in NL √ Niet goed? geld terug √ Gratis verzending vanaf 70 euro Verbergen