Waar kunnen we jou blij mee maken?

 • Geplaatst op
 • Door Lisa van Langeleggings.nl
 • 13

Vertel eens.. wat zou jou nou geluk opleveren? waarvan denk jij; als dit toch eens bestond... dan zou ik superblij zijn!

Iedereen is op zoek naar geluk. En iedereen heeft weer andere normen, waarden, voorkeuren en drijfveren om dat geluk te vinden. Voor mij zit geluk in gemak, in kwaliteit en vertrouwen. Zowel privé als zakelijk blijf ik deze waarden trouw.

Mijn missie met Langeleggings.nl is dus om het leven van dames met lange stelten te vergemakkelijken.. ik beloof kwaliteit en bouw graag een band op met mijn klanten. Met alles als doel om bij een dragen aan meer geluk!

Items op deze shop zijn gegarandeerd lang, waardoor jij, als eigenaar van lange benen, geen eindeloze zoektochten meer hoeft in te stelten naar die legging of panty die wél lang genoeg is voor jouw benen. Hiermee creeer ik voor jou gemak.

Ik ben benieuwd; wat kan ik doen om jou nog meer gemak, geluk, kwaliteit of vertrouwen te bezorgen?

Reacties

 1. Erika Medendorp Erika Medendorp

  Hallo Lisa,

  Wat een superleuke site! Ik ben ook een echte legging fan en ook altijd op zoek naar iets leuks. Ik zou erg blij worden van een donkerblauwe legging met rozen in bv roze en geel. Rozen op kleding vind ik geweldig! Ik hou zeker je site in de gaten!

  Groetjes Erika

 2. Lisa van Langeleggings.nl Lisa van Langeleggings.nl

  @ Miranda
  Sorry voor de late reactie maar super bedankt voor je wens! de denim tregging komt eraan. Ik verwacht 'm in april.
  Groetjes Lisa

 3. Miranda Miranda

  Ik zou heel graag een tregging van spijkerstof op de juiste lenge hebben, staat nog op mijn verlanglijstje !!!

 4. Lisa van Langeleggings.nl Lisa van Langeleggings.nl

  Over de pyama/homewear broek: leuk idee! ga ik eens over nadenken. moet wel zeggen dat de katoenen leggings ook heel comfortabel zitten en het dus ook prima doen op een luie zondag op de bank.

  Over gevoerde legging; bedankt voor de tip. de katoenen leggings en tregging zijn best warm omdat ze van stevig materiaal zijn gemaakt. geen flutje om het zo maar te zeggen waar je na 3x wassen doorheen kijkt. misschien is specifiek de thermolegging wel een idee. ook voor skien etc. ik ga eens kijken.

  @Fabienne; wat vervelend dat ze afzakken. Inmiddels zijn de huidige leggings wel verhoogd waardoor ze hoger in de taille zitten. Deze tip had ik namelijk al eerder doorgekregen maar evengoed dank. Als je er eentje wilt proberen kun je mij even mailen. Dan kun je het verschil ervaren. Ik hoor het graag!

 5. Fabienne Fabienne

  Mij kun je vooral blijer maken met stevigere tailleband ik heb maat 46/48 en een zandloperfiguur. Heb 2 leggings besteld in xl en xxl maar beide zakken bij de taille af.

 6. lisenka lisenka

  Een legging die lekker warm is (gevoerd?) voor de wintermaanden. Ik zit in een rolstoel en heb dus altijd thermoleggings aan, die net een tikkie te kort zijn...

 7. sonja sonja

  Een pyamabroek of homewear legging die verder dan halverwege de kuiten komt en wél gezien mag worden.

 8. Lisa van Langeleggings.nl Lisa van Langeleggings.nl

  Dank!
  Over de breedte van de pijpen: deze info ga ik bij de leggings neerzetten. Goede tip. Het is inderdaad waar dat de pijpen van de nieuwste kleuren zo'n anderhalve cm smaller zijn geworden. Nog steeds zijn ze iets wijder(en dus niet helemaal nauwsluitend) dan leggings van andere merken.

  Een flared legging: die staat vooralsnog niet in de planning. maar evengoed dank voor de tip, wie weet in de toekomst.

  Een leather look legging; die staat inmiddels te koop in de shop

  Een jegging; die staat ook op mijn lijstje! ik hoop binnen een jaar 'm in deze shop te hebben. of er ook kleurverloop in de kleur komt, dat denk ik niet. of misschien een beetje. Persoonlijk vind ik altijd dat kleurverloop op bovenbenen en billen juist dik(ker) maakt, vandaar. Maar wie weet. In ieder geval dank voor de suggestie.

 9. Laura Laura

  Bij de leggings informatie over de breedte van de pijpen plaatsen. Ik zag bv op facebook dat de nieuwe collectie smaller is bij de enkels, dat soort info. Ik heb zelf nogal brede benen en dikke enkels en smalle pijpen gaat dus niet passen. Wel handig om daar van tevoren op te kunnen selecteren

 10. SAN SAN

  Ik zou dolgraag een (in lengtemaat 36) legging willen die oogt als een jeans: overal zijn er wel jeggings verkrijgbaar, maar altijd te kort, veel te lage zithoogte en vaak ook slechte pasvorm.
  Een opdruk van zakjes/een gulp hoeft niet, het gaat mij om de kleur/ogenschijnlijke structuur en het kleurverloop (bv een mooie kleur jeansblauw welke op de billen en bovenbenen wat lichter kleurt....).

  Hartelijke groet, San

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Duurzaam geproduceerd in NL √ Niet goed? geld terug √ Gratis verzending vanaf 70 euro Verbergen