Waarom leggings altijd hip blijven

Vraag je je af of leggings hip blijven? of dat ze dat op dit moment zijn? Wat wel en niet kan? Goeie vraag! En lees hier het antwoord..!

1. Hip sinds de jaren 80

De legging bestaat al bijna 40 jaar. Gewoon, omdat vrouwen ze fantastisch vinden.


2. Valt onder de categorie 'broek'

Volgens de dikke van Dale is de legging; 'een nauwsluitende, tot de kuit of enkel reikende damesbroek'. Dus net even anders - maar onder dezelfde categorie - als de skinny's, rechte, baggy en wortelbroeken.

3. Een legging is een verzamelnaam

Een legging is een verzamelnaam van nauwsluitende damesbroeken. Maar leggings zijn net als truien, rokken, shirts zó divers. Je hebt natuurlijk de basic leggings zoals in deze shop te vinden zijn, maar daarnaast zie je ieder seizoen variaties in stoffen, kleuren, prints en modellen. Daarom is het gek als mensen praten over 'de legging is wel of niet de mode'. Want zeg nou zelf; dat zeggen we toch ook niet over 'de rok is wel of niet in de mode'?


4. Rokken en truien blijven ook hip

Het mooie van ontwerpen is dat je eindeloos kunt varieren met de look en feel van items. De rok blijft maar de trend is bijvoorbeeld verschoven van de mini low waist naar de high waist varianten. Ook in materiaal zie je een verschuiving. Waar men zich vroeger veel minder druk maakte om het milieu is biologisch katoen ineens veel geliefder.


5. Who cares?

De conclusie van deze blog is dat je binnen de verzamelnaam leggings zoveel mogelijkheden en variaties hebt, dat ze in de juiste combinatie, in de juiste stof en met de juiste pasvorm zo hip kunnen worden als dat je zelf wilt.

Persoonlijk denk ik; who cares of iets wel of niet hip is. Draag gewoon wat je mooi vindt. Laat je inspireren door trends maar het belangrijkste is dat jij je prettig voelt in een kledingstuk. Dat geeft je power en maakt je zekerder!

See ya!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Duurzaam geproduceerd in NL √ Niet goed? geld terug √ Gratis verzending vanaf 70 euro Verbergen