• Duurzaam geproduceerd in NL
 • Gratis verzending vanaf € 70,- [of 4,30 euro]
 • Alles extra lang | kies jouw lengte

9,6Out of 715 Reviews

In lengte "36, "34 en "32

Lange benen? joehoeee! dan is dit jouw walhalla!

Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

And we're off..

Van start.. spannend! Bijna een jaar voorbereiding; veel gebeurd, veel slapeloze nachten maar nog veel meer energie nu de eerste resultaten van mijn eindeloze lijst met dromen eindelijk zichtbaar zijn.. We're off!

And we're off..
Blog

Ik ben echt gek op leggings. Je kunt ze écht overal bij combineren; jurkjes, rokjes, iets langere truien, blousen en shirts.. noem maar op. Eigelijk zijn leggings nét broeken alleen dan ietsje fijner. Ze zijn multifunctioneel; draagbaar in alle seizoenen en - niet onbelangijk - ze zitten een stuk lekkerder.

Ik ben zelf 1 meter 80. En steeds als ik een nieuwe [of gewoon een andere] legging wilde, moest ik vreselijk zoeken naar modellen die lang genoeg waren voor mijn lange benen.. Net als bij een broek is het zo armoedig als een legging net boven je schoenen 'stopt'. Op slot had ik één merk gevonden die slobberleggings verkocht. Maar waar ze misschien voor een ander slobberden, waren ze voor mij perfect qua lengte!

Dus ik blij en meteen alle beschikbare effen kleuren inslaan, en steeds de kleuren weer met kleurwasmiddel updaten zodat ze niet vaal werden. Werkte goed, alleen op slot wilde ik ook wel eens een legging met printje of een een legging van een andere stof.. Helaas, niet te vinden. En de slobberlegging bestond na 2 jaar inmiddels ook niet meer.

Op dat moment ontstond mijn bedrijfsidee. Want zeg nou zelf; waarom zou eenderde van de Nederlandse vrouw mis moeten grijpen in leuke, hippe maar vooral lange leggings omdat zij is gezegend met mooie lange benen?


Mijn eerste collectie bestaat uit een reeks van vier basiskleuren van fijn passende stof. Ze zitten echt superfijn en zijn - heel belangrijk - gegarandeerd lang!

See ya!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Brr.. ik heb het altijd koud. Welke leggings moet ik kiezen?
  11 / Oct / 2021

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Brr.. ik heb het altijd koud. Welke leggings moet ik kiezen?

 • Kledingtips voor als je het snel warm hebt
  22 / Sep / 2021

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Kledingtips voor als je het snel warm hebt

 • Private shopping 9-12 sept
  20 / Aug / 2021

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Private shopping 9-12 sept

 • Help! mijn panty zakt af
  18 / Aug / 2021

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Help! mijn panty zakt af

 • Welke maat moet ik nemen?
  18 / Aug / 2021

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Welke maat moet ik nemen?

 • Back on track
  04 / Feb / 2021

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Back on track

 • Sixties haarband / sjaaltje
  20 / Mar / 2020

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Sixties haarband / sjaaltje

 • Pfff.. even wat leuke inspiratie
  20 / Mar / 2020

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Pfff.. even wat leuke inspiratie

 • Hoe combineer je petrol kleding?
  09 / Oct / 2019

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Hoe combineer je petrol kleding?

 • Bespaar ruimte in je koffer! tips!
  02 / Jul / 2019

  Lisa van Langeleggings.nl - 12 / Sep / 2015

  Bespaar ruimte in je koffer! tips!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Langeleggings.nl 9,6 / 10 - 9,6 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Lange benen? of slechts n beetje lang? √ We' ve got it! √ In 3 lange lengtematen Verbergen