• Duurzaam geproduceerd in NL
 • Gratis verzending vanaf € 70,- [of 4,30 euro]
 • Alles extra lang | kies jouw lengte

9,7Out of 583 Reviews

In lengte "36, "34 en "32

Lange benen? joehoeee! dan is dit jouw walhalla!

lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

van Madame Lisa naar MadameLiz

Madame Lisa wordt MadameLiz. Ik heb de naam van m'n label gewijzigd. Wat merken jullie hiervan? Het labeltje achterin de leggings en treggings is anders..

van Madame Lisa naar MadameLiz
Blog

Toen ik besloot om m´n eigen label op te richten moest ik nog een naam bedenken voor m´n label. Ik haalde toen al m´n energie uit het creëren van nieuwe dingen.. vooral het opstarten vond ik het leukste. het conceptueel uitdenken van dingen.. een toenmalige collega noemde mij destijds wel eens 'Leonardo da vinci'. Waarom? Omdat Leonardo in de geschiedenisboeken bekend staat als een kunstenaar die vaak enthousiast aan een opdracht of nieuwe interesse begon maar dan heel vaak zijn begonnen werk niet afmaakte.

En ok.. dat heb ik ook wel eens.. zo heb ik al bijna alle sporten eens geprobeerd, ik heb een rits aan muziekinstrumenten thuis staan en er zijn weinig workshops die ik nooit heb gedaan..

Maar goed; een van Leonardo z'n grootste werken is natuurlijk de 'Mona Lisa'. En die heeft hij wel degelijk afgemaakt! Net zoals ik voor mijn concept Langeleggings.nl / eigen label ook altijd geweten heb dat dit een blijvertje zou zijn. Dus, de naam voor m´n label zou worden ´Mona Lisa´. Tot ik na enkele maanden er achter kwam dat ik vergeten was de URL te checken.. wat ik ook probeerde; alle webadressen met 'Mona Lisa' er in waren al gekocht.. vandaar dat ik dacht; dan maar de vertaling er van; Madame Lisa. Ook prima. Zo gezegd, zo gedaan..

Echter, nu.. anderhalf jaar verder, kom ik er achter dat het niet zo lekker bekt over de telefoon 'met Lisa van Madame Lisa'. 'wie?' hoor ik vaak.. teveel klemtonen dus.. daarnaast altijd wel een knagend gevoel gehouden want het was het tóch niet helemaal..

En toen onze dochter Lizzy vorig jaar werd geboren wist ik het al snel; het wordt MadameLiz Ik vind het mooi dat ik iets naar haar kan vernoemen.  Dus in plaats van een tattoo met haar naam lopen er straks honderden dames met haar naam in hun kleding. Maar daarnaast blijf ik mezelf er evengoed aan herinneren dat ik afmaak waar ik aan begin! ten minste.. zakelijk gezien dan ;)

Ik vond het wel een mooi verhaal om te delen.. groetjes!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Brr.. ik heb het altijd koud. Welke leggings moet ik kiezen?
  11 / Oct / 2021

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Brr.. ik heb het altijd koud. Welke leggings moet ik kiezen?

 • Kledingtips voor als je het snel warm hebt
  22 / Sep / 2021

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Kledingtips voor als je het snel warm hebt

 • Private shopping 9-12 sept
  20 / Aug / 2021

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Private shopping 9-12 sept

 • Help! mijn panty zakt af
  18 / Aug / 2021

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Help! mijn panty zakt af

 • Welke maat moet ik nemen?
  18 / Aug / 2021

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Welke maat moet ik nemen?

 • Back on track
  04 / Feb / 2021

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Back on track

 • Sixties haarband / sjaaltje
  20 / Mar / 2020

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Sixties haarband / sjaaltje

 • Pfff.. even wat leuke inspiratie
  20 / Mar / 2020

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Pfff.. even wat leuke inspiratie

 • Hoe combineer je petrol kleding?
  09 / Oct / 2019

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Hoe combineer je petrol kleding?

 • Bespaar ruimte in je koffer! tips!
  02 / Jul / 2019

  lisa van Langeleggings.nl - 21 / Mar / 2017

  Bespaar ruimte in je koffer! tips!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    √ Lange benen? of slechts n beetje lang? √ We' ve got it! √ In 3 lange lengtematen Verbergen