Over langeleggings.nl

Langeleggings.nl is een webshop voor vrouwen met trotse stelten..

Als ik op een webshop kom waar ik nog nooit iets bij heb gekocht, wil ik altijd graag weten wat voor vlees ik in de kuip heb. Ik wil graag weten met wie ik te maken heb. Ik zoek iets betrouwbaars, een stukje zekerheid maar ook een gezicht zodat ik weet bij wie ik terecht kan als ik vragen heb.

Daarom deze pagina. En als jij dit leest, zoek jij misschien wel antwoorden op dezelfde antwoorden.

Mijn naam is Lisa Sjerps. Ik ben 31 jaar, samenwonend, moeder van de 2 jarige Lizzy en sinds 2015 een ondernemende ondernemer. Je begrijpt het al; ik ben legging - fan! echt, het liefst draag ik ze elke dag. Daarnaast ben ik graag buiten, ik houd van experimenteren in mode maar ook in de keuken. Ik houd van lachen en van muziek; daar kan ik echt van opladen.

Het idee van Langeleggings.nl kwam vanuit een ergenis.. Een constant terugkerende zoektocht naar leggings, treggings en panty's voor lange benen, waar ik keer op keer weer werd teleurgesteld omdat ze net tekort waren. Daarom ben ik mijn eigen label gestart; MadameLiz. Alle leggings en pantalons in de shop zijn van mijn eigen hand. Ik ontwerp, test, vermaak, draag en poseer ze allemaal zelf. En ik laat ze maken bij vakkundige ateliers in eigen land.

Ik begon met 4 kleuren leggings in lengtemaat 36. Nu, 3 jaar later, zijn er naast leggings, ook panty's en pantalons bij gekomen. Voor Langeleggings.nl staat draaggemak voorop. Ze moeten lekker zitten en een beetje makkelijk te combineren. Iedereen weet; anders blijven ze toch in de kast liggen ;)

Hopelijk weet jij nu ook een beetje wat voor 'vlees je in de kuip' hebt. En wil je er een gezicht of paar stelten bij? Dan kijk je op de homepage of bij de productfotografie, graag tot ziens!

P.s. Heb je nou een goed idee, wens of tip? laat het me weten. Er zijn je al genoeg voor gegaan!Bedrijfsgegevens:
KvK-nummer 63920077
BTW-nummer NL188338391B02

Vestigingsadres (geen bezoekadres):
De Buurt 78
1611 AH Venhuizen
Holland
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »