Verzending & retourneren

Levering
Alle bestellingen op Langeleggings.nl worden met de grootste zorg behandeld en zijn direct uit voorraad geleverd. Wij versturen je de panty's gewoon per post. Bestelt u 1 legging, dan versturen wij 'm in een brievenbuszak via PostNL. Ideaal, want ophalen of ervoor thuisblijven hoeft dus niet. De leggings kun je volgen via een track- en trace code. Bestelt u meerdere leggings, dan versturen wij 'm per pakket via PostNL.


Levertijd

Is je afleveradres in Nederland? Dan heb je jouw bestelling binnen 3 werkdagen in huis. Voor België duurt is de levertijd hetzelfde. Wanneer de verzending om welke reden dan ook langer duurt, sturen we je een mail en staat dit vermeldt bij het product. Heb je je legging of panty morgen al nodig? bel dan even naar 0228 754284. Dan ga ik me best doen om dit voor je te regelen.


Verzendkosten

De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 3,80 en voor België € 6,95. Voor wat de panty's betreft; hiervoor bedragen de verzendkosten 3,20 euro. Bestel je voor boven de € 100,-? Dan is de verzending gratis.

Retourneren leggings
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Gratis retourneren
Retourneer je je legging(s), dan krijg je ook de gemaakte retourneerkosten teruggestort. Retourneer je 1 legging? dan krijg je maximaal € 4,25 retour gestort. Retourneer je meerdere leggings? dan storten wij maximaal € 6,95 retour. 

Binnen 14 dagen geld retour
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. We maken dan meteen de retourneerkosten naar je over.

Uitzondering maatwerk
Indien je een of meerdere leggings hebt besteld en daarbij afwijkende en door jou ingevoerde maten hebt doorgegeven, dan is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering panty's
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verpakking niet geopend is. Dit, vanwege hygiënische redenen maar ook omdat we de panty dan niet meer netjes in de verpakking kunnen krijgen en 'm daarom niet nogmaals kunnen verkopen. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Let op, mocht de panty toch niet lang genoeg zijn (ondanks de claim op de shop), neem dan even contact met ons op. Dan kijken we hoe we het met je kunnen oplossen.

Tot slot;
Check voor de juiste maat de maattabel. Zo heb je de grootste kans op geen gedoe met retourneren of ruilen. Panty's kunnen niet geruild of geretourneerd worden, mits ze ongeopend zijn. Leggings retourneren of ruilen kan naar onderstaand adres;

Langeleggings.nl
De Buurt 78
1606 AH Venhuizen
Noord-Holland, Nederland

Voor meer details, zie de achterkant van de meegestuurde pakbon.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »